Panter kurs

8-683x1024

Book kurs med Therese-Cleve Stiansen

post@movimenti.no

Kurs

"For meg symboliserer panteren styrke, fokus, energi, grasiøsitet og smidighet. Den er trygg i seg selv og har fokuset rettet mot målet. Samt at den virker harmonisk når den er tilfreds.

Den kraften jeg kjenner når jeg er trygg i meg selv, det fokuset jeg har når jeg er 100% tilstede og den tilstand jeg har som forsterker situasjonen jeg er i, gir meg en følelse av å ha panteren med meg.

Jeg brenner for å få frem disse kvalitetene hos damer. Finne den indre styrken og troen på seg selv og ikke minst utstråle trygghet gjennom et tydelig kroppsspråk."                    

Therese Cleve-Stiansen

 

"Inspirerende, lærerikt og morsomt. Jeg har fått med meg flere verdifulle verktøy jeg kan bruke i min hverdag. Supert!"

- Camilla

"Dette kurset har vært bevisstgjørende på mange "småting" som tilsammen utgjør en stor forskjell. Merker at jeg har fokus på mange av områdene i hverdagen min, alt fra kroppsspråk, hvordan jeg kler meg og hvordan jeg takler stress og ubehag på jobb"

- Ranveig

"Meget nyttig og setter tankene i gang. Kurset har gitt meg verktøy for hva jeg må fokusere på for å få det så bra som mulig. Skulle ønske jeg tok kurset for 10år siden"

- Tone

"Dette har vært oppløftende. Jeg som deltaker har fått verdifulle verktøy som jeg kan bruke fremover. Jeg har allerede fått bedre selvfølelse og med mitt nye fokus kan det bare bli bedre!

- Mette

"Årets beste egotrip! Bevisstgjørelsen på ulike verdier, roller er starten på en spennende reise hvor jeg sitter i førersete. Viktig påminnelse om hva som er viktig for meg, hvordan jeg skal oppnå mine mål + mye mye mer!"

- Janne

"Her løftes vi opp og får tid til å jobbe med egne verdier slik at vi blir mer fornøyde med valgene vi tar bevisst. Bevegelse og mentalt påfyll = Veldig bra!"

- Cecilie

"Veldig bra og en sterk fokus på meg selv. Bevisstgjøring på hvem jeg vil være i kombinasjon med hva jeg faktisk viser = suksess!"

- Siv

"Får nyttig påfyll for å styrke meg selv som den personen jeg er. Har funnet tilbake til meg selv igjen. Godt selvutviklingskurs"

- Jorun

En Panter på høye hæler

Et kurs der vi jobber gjennom ulike mentale og fysiske øvelser som bygger din indre styrke og trygghet i deg selv.  

Kursets innhold:

 • Verktøy for å bli mer bevisst dine grunnleggende verdier.
 • Arbeid med tydlighet i ulike livsroller.
 • Teknikker som hjelper deg å styre din tilstand slik at du kan oppnå best resultat i ulike situasjoner, med rett fokus.
 • Øvelser som gir deg en større kontroll over din indre dialog.
 • Bevissthet på din indre styrke og identitet.
 • Teknikker for hvordan du kan gå litt mer feminint med og uten høye hæler.
 • Fokus på seks områder som har stor påvirkning for hvordan du har det i din hverdagen.
 • Ulike fysiske øvelser for å bli mer bevegelig, få bedre rotasjon, bedre koordinasjon og funksjonelle styrkeøvelser du lett kan implementere i egen hverdag.
 • Du strukturerer alt inn i et oversiktlig PANTER SKJEMA slik at du har lett tilgang til alle dine områder som er med å få frem panteren i deg.
THERESE-BLOG-640X400-panter3

Gjennom mange år som profesjonell danser med flere nasjonale og internasjonale meritter, deltakelse i seks sesonger av “Skal vi danse” på TV2, som foredragsholder og konfransier, som mamma og kone har jeg lært meg teknikker som kan hjelpe deg til å oppnå dine mål. Dette vil jeg dele med deg gjennom mitt kurs “En Panter på høye hæler”.

Therese har blant annet bakgrunn som trener for eliteutøvere, kursholder innen mental og fysisk trening og jobber med flere faste coaching klienter.
 
 • Vært trener og coach for elite utøvere
 • Er målbevisst og jobbet strukturert som toppidrettsutøver og representert Norge gjennom landslaget i mange år.
 • Coach og trener i Skal vi danse for 6 menn med ulik bakgrunn, som på svært kort tid måtte prestere innen et ukjent felt, under ekstremt høyt press på TV2 dirkte for ca 700 000 seere.
 • Coachet ledere som har deltatt på lederprogrammet «Lederen som coach» i regi av Leading Edge
 • Kurs og foredragsholder innen selvledelse
 • Har selv egen coach og blir coachet av Team Tony Robbins hver 14 dag og ser verdien av det i mitt liv på jobb og privat