Panterhelg Italia

Del siden her!

Skjermbilde 2014-12-10 kl. 09.05.31

Panterhelg Italia

"Takk for en super helg, Therese og resten av teamet! Prosessen er igang og stenene er på plass. Vandrer med løftet blikk og glede i sinn gode inntrykk, reise i det indre rom, bilder og opplevelser gir glede i hverdagen"

- Reidun

"Dere har lært meg hva passion betyr og har satt igang en tankeprosess som jeg skal jobbe videre med. Denne helgen vil jeg anbefale til venner og kjente. Alle trenger dette påfyllet!"

- Marianne

"Denne helgen har vært en stor vekker og inspirasjon. Har blitt mer bevisst på hvordan jeg som menneske vil ha det og at jeg betyr noe. Har fått mye ny kunnskap som jeg vil bruke i min hverdag. Tusen takk!"

- Reidun

"Helgen har vært helt fantastisk! Lært masse og fått påfyll av det viktigste for meg som menneske. Dette var påfyll og justeringer av det mest verdifulle i livet vårt. Nå er det klart for meg hva som skal prioriteres! Takk jenter!"

- Ann Mari

 

"Dette har vært en fantastisk helg i magiske omgivelser. Satt igang en reise i meg selv og mitt liv videre i fremtiden. Alle trenger en slik helg og gjerne flere! Mye å jobbe videre med"

- Reidun

 

"Jeg er ute av boblen og ny luft og energi strømmer gjennom. Målsetninger er satt og jeg vet jeg kan søke støtte i disse fire herlige, kunnskapsrike jentene som "tør"

Stedet, atmosfæren, lukter, lyd og andre flotte deltagere, har gjort helgen MAGISK!"

- Ann

 

"Det vises med hele meg hva denne helgen har gjort med meg. Kroppsspråk, holdning og mine handlinger. Jeg vil varmt anbefale andre jenter/damer å bli med  å bli med på ladies weekend"

- Ann

"Feelgood! Godt å ha fokus på det som er viktig for meg å bruke tid på det. Vet at dette er en del av livets reise, som vil ha stor betydning for hva som skjer videre for meg!"

- Jorild

 

Panterhelg Italia

Sted: Desenzano del Garda

Skulle du ønske du var litt mer CRAZY!!!? Vi ROCKER ved ditt liv i fantastiske omgivelser helt nede ved Gardasjøen.

Vi bruker alle sansene dine! Du får inn mentalt påfyll med utsikt til Gardasjøen og dolomittene. Du er omringet av lyden fra bølgene og smakssansene danser i ekte Italiensk matglede.

Vi er fire fagpersoner som har passion for det vi formidler og ønsker at du som deltager opplever en ekstra boost ved å innføre dette i ditt liv. Se kommentarer fra våre tidligere deltagere. Vi er opptatt av å skape en god energi i gruppen og inkludere alle som er med. Sees vi i Italia? 

DSC_0223-2 2
DSC_0192-2
DSC_0201-2
DSC_0220-2

Therese Cleve-Stiansen

Gjennom mange år som profesjonell danser og toppidrettsutøver, deltagelse i seks sesonger av “Skal vi danse” på TV2, som gründer,  foredragsholder og konfransier, som mamma og kone har Therese lært seg flere teknikker som hun er helt avhengig av i sin hverdag for at hun skal ha det bra med seg selv og være den beste utgaven i sine ulike roller.

På Ladies weekend vil hun gi deg sine verdifulle verktøy slik at du kan jobbe med områder som påvirker deg som person. Du vil bli bevisst på blant annet dine grunnleggende verdier, dine ulike roller og hvordan du kan bli tydeligere for et mer tilfredsstillende resultat. Hvordan du ved enkle øvelser kan styre din tilstand slik at du kan prestere på ditt beste i ulike situasjoner. Du blir tydeligere på hvem du er for deg selv i dine ulike roller og hva du vil utståle ut gjennom ditt kroppsspråk. Hvordan du kan få frem mer av dine feminine trekk og være stolt av akkurat den du er.

 

Irlin Berg Torpe

Irlin snakker om kroppen din. Ikke som en treningsmaskin som vi strever etter å holde i form, men om de finurlige finstemte mekanismene som til sammen utgjør ditt hode og din kropp. Kanskje har du opplevd at hodet er fullt, og kroppen tom for energi? Eller at du er trøtt på kvelden, men søvnen uteblir? Med bakgrunn som fysioterapeut, årevis erfaring fra helse og trening, pedagogisk erfaring som danselærer og lærer i grunnskolen, samt sertifisering i NLP og Medisinsk Yoga, gir Irlin deg et innblikk i hvordan ditt maskineri fungerer.
 
Du vil få økt bevissthet om hvordan kroppen din forsøker å kommunisere med deg. Om hvilke mekanismer som skrus på når du kjører med høyt tempo over tid. Du vil få enkle verktøy for å roe ned tankene og hente energi. Du vil lære teknikker som gir deg indre ro og økt mental styrke. Teknikker som du kan bruke selv. Hver dag om du vil. Du vil bli bevisst det å spille på lag med deg selv; å være tilstede i egen kropp og eget hode hver eneste dag.

 

 

Cornelia Brunasso

Cornelia er utdanet Motekonsluent ved Imageakademiet i Oslo. Hun jobber som frilandsstylist for bla KK´s Bli ny reportasjer, styling til motemagasiner og reklame.

Cornelia vil snakke om ulike kropssfasonger, farger, klær og styling. Hun vil gi deg konkrete tips, samt snakke om hvordan farger og fasonger påvirker oss og hvorfor vi kler oss som vi gjør.

Du vil få nye ideer om hvordan du kan style det du allerede har i skapte og få tips til hvilke plagg som passer best til din kroppsfasong i din hverdag.

 

Elen Fosså

Huden er kroppens største organ, et sanseorgan. Den gir oss tydelige signaler på hvordan vi tar vare på oss selv. Får vi i oss de riktige næringstoffene og prioriterer vi egenpleie?

Elen vil snakke om hvordan kosthold og egenpleie påvirker energinivået ditt og den naturlige aldringsprosessen i huden din. "Du er hva du spiser" er et sitat som brukes mye, og det er fordi det ofte stemmer! Hva du spiser har en direkte påvirkning på ditt energinivå og hva du gir av viktig næring til hud og kropp. Elen gir de enkle triksene du kan gjøre i hverdagen for å gi hud og kropp det den fortjener. Hun vil vise deg hvordan du kan bruke makeup som et positivt verktøy for å fremheve dine beste ansiktstrekk.

Gjennom sin faglige kompetanse som hud- og kroppsterapeut har Elen passion for å finne de beste produktene og rutinene for at vi kan ta best mulig vare på vår naturlige glød. VI SKAL STRÅLE!

En eksklusiv tur med få plasser.

 • Sier du ofte ja når du innerst inne kjenner motstand?
 • Vil du bli mer ærlig for deg selv og ta avgjørelser du er tilfreds med?
 • Opplever du å reagere kraftig på det som kommuniseres uten å skjønne hvorfor?
 • Vil du bli mer bevisst på hvorfor du reagerer som du gjør?
 • Opplever du ofte å være ubesluttsom?Vil du du bli mer bevisst dine valg?
 • Opplever du at du ikke blir tatt på alvor i noen av dine roller?
 • Vil du bli tydeligere i dine ulike roller?
 • Opplever du ofte at tilstanden du er i påvirker deg og de rundt deg negativt?
 • Vil du ta mer styring på dine følelser?
 • Opplever du at hodet er fullt og kroppen tom for energi?
 • Drømmer du om en indre ro og balanse i hverdagen?
 • Ønsker du enkle verktøy for å roe tankene og hente energi?
 • Ønsker du å lære deg teknikker som gir deg indre ro og økt mental styrke?
 • Kjenner du ofte på ubehaget av å være underlegen?
 • Føler du deg til tider mer maskulin enn feminin?
 • Vil du bli en sterkere og mer feminin kvinne?
 • Vil du ha enkle verktøy, teknikker og metoder som gjør det lettere for deg å få dette implementert i din hverdag? Alenetid - for deg - i Italia
  Velkommen til Ladies Weekend Italia -
  Finn din indre styrke

 

THERESE-BLOG-640X400-ladiesweekend2

Panterhelg Italia

Sted: Desenzano del Garda

 • 4 fagpersoner: Therese Cleve-Stiansen, Elen Fosså, Cornelia Brunasso, Irlin Berg Torpe.
 • 20 timers kursprogram
 • Materiell
 • Transport tur/retur Bergamo flyplass/ Desenzano
 • 3 netter på hotell med frokost og lunsj
 • Middag på lørdagen