Referanser

Referanser

Kurs - Nettkurs - Foredrag

movimenti_login

Lederne har samarbeidet med Therese på to konferanser og er meget fornøyd. Hun bringer noe nytt inn i vår tenkning rundt ledelse og hvordan vi skal bli gode i vår lederjobb. Lederne vil bruke Therese både som kursholder og innleder på våre frokost- og ettermiddagsseminarer i 2017. Vi ønsker å gi Therese våre varmeste anbefalinger og gir gjerne personlig referanse.

Susanne Slaatsveen
Leder for kurs og kompetanseavdelingen

movimenti_login

Jeg samarbeider med Therese om utvikling av kontoret jeg leder. Det er viktig for meg å gi mine ansatte bevissthet rundt egne verdier, identitet, roller og holdinger. Dette er temaer som Therese formidler til mine ansatte på en svært troverdig og motiverende måte. Hun er faglig dyktig og en meget god pedagog. På den måten får hun forsamlingen med seg. Therese fokuserer på de små justeringene vi alle kan gjøre hver dag slik at drømmene og målene våre blir realistiske å oppnå.

Therese viser en genuin glede over å hjelpe andre til å være den beste utgaven av seg selv. Hun er en svært motiverende kurs- og foredragsholder som jeg gir mine beste anbefalinger til.

Randi Falao
Leder NAV Ås

movimenti_login

" Therese Cleve-Stiansen er en fantastisk foredragsholder, hun skapte en magisk kveld for VIP kundene våre! Jeg kan med hånden på hjerte gi henne mine beste anbefalinger" 

Sasha Ytternes
Leder ved Bryn senter

Norges Golfforbund har benyttet Therese ved flere anledninger – det være seg overfor våre samarbeidspartnere eller for å promotere golfidretten. Thereses erfaring fra toppidretten i kombinasjon med hennes rolle som coach har gjort henne til en verdifull støttespiller for golfforbundet.

Tom Rosenvinge
Kommunikasjonssjef Norges Golfforbund

Coaching - Rådgivning

movimenti_login

Jeg trodde jeg hadde sett og prøvd de fleste dører for å finne veien mot mitt mål, men nei det var faktisk en dør til som var min mulighet. Med responsen jeg fikk fra noen av mine nærmeste arbeidskollegaer, ser jeg at det kan være en start mot en mer strukturert arbeidshverdag som ikke føles som en tvangstrøye. Noen mener at en millimeter kan være nok, for meg var en halvtime coaching med Therese en god start mot noe som jeg har oppfattet som "umulig" i lang tid. Den gyldne halvtime?

Arild Hammeren
Leder

movimenti_login

Therese "så" og forstod meg på en helt spesiell måte fra første samtale. Hun ga meg akkurat det jeg trengte av mental styrke, livsglede og inspirasjon til å jobbe mot målene og drømmene mine. Jeg begynte å føle på en helt ny styrke i meg selv og plutselig prestere mitt aller beste gang på gang. Jeg kan med hånden på hjertet i takknemlighet si at å få coaching av Therese er det beste som har skjedd for min utvikling. 

Nora Augustinius
Danser ved nasjonalballetten.

movimenti_login

«Eg hadde stor glede og nytte av å gå til timar med Therese Cleve-Stiansen i slutten av 2016. Therese er ei inspirerande og sprudlande dame, ho både motiverte og gav meg energi. Therese gav meg mange gode tips og råd, som eg har hatt nytte av i både kvardagen og jobbmessig. Ho fekk meg til å tenke tankar som ikkje har streifa meg før, men som eg har hatt nytte av. Om det så måtte vera som profesjonell artist på ei scene eller som menneske med kvardagslege utfordringar. Therese er unik på sitt felt og har så mangt å gje til både den fysiske og psykiske helsa.»

Ingebjørg Bratland
Sangartist

Trener - Motivator

movimenti_login

Therese er ganske enkelt den beste personlige treneren og motivatoren jeg har hatt. I løpet av noen få uker forvandlet hun en tung og treg fyr som slet med å holde orden på venstre og høyre fot, til en som kom til femte runde i en nasjonal dansekonkurranse, "Skal vi danse" på TV2! Thereses oppskrift var en flott blanding av fast og tydelig ledelse og positive tilbakemeldinger.

Eirik Newth
Astrofysiker

movimenti_login

Therese er en enormt motiverende og dyktig trener. Jeg hadde noen fantastiske uker sammen med henne, og resultatene snakker for seg selv: Enhver som klarer å dra meg til en 4. plass i Skal Vi Danse på TV2, må ha noe ekstraordinært ved seg!

Får dere sjansen til å trene med Therese, er det bare å stålsette seg, om hun er like tøff med dere som med meg.

Finn Christian Jagge
Alpinist

movimenti_login

Når noen elsker det de holder på med ja så gjør det noe med de menneskene som er involvert. Fra første sekund var jeg svøpt inn i dansens verden. En verden som fikk meg til å svette, slite og sist men ikke minst, jeg fikk bygget min ytre og indre fasade. For den motivasjonen Therese gir er ikke bare motivasjon til dans men også til det mentale. Hun er en fantastisk partner på parketten og som hjalp meg til en solid tredje plass i TV2s Skal vi danse.

Mikkel Gaup
Skuespiller