Utvikling

8-683x1024

Coaching

therese@movimenti.no
92423502

Klar for et nytt steg i riktig retning?

Jeg har stor glede av å se andre mennesker lykkes i å oppnå sine drømmer og mål. Jeg drives av å gjøre en forskjell for mennesker og å hjelpe de til å se sine egne muligheter fremfor begrensninger. 
Gjennom mine coaching program er mitt mål at du skal utstråle en trygghet i deg selv og ta bevisste valg som er med å styrke deg som menneske slik at du til enhver tid kan være den utgaven av deg selv som du er fornøyd med. Jeg vil gi deg verktøy du kan jobbe med slik at du fremstår tydeligere i deg selv og i dine ulike roller.
"Jo tydeligere du er i din kommunikasjon ut jo klarere blir den veien du velger å gå"
 
 
Jeg ser frem til å jobbe med deg som ønsker å ta et nytt steg i riktig retning!
 
 

Testimonials

" Therese er ganske enkelt den beste personlige treneren og motivatoren jeg har hatt. I løpet av noen få uker forvandlet hun en tung og treg fyr som slet med å holde orden på venstre og høyre fot, til en som kom til femte runde i en nasjonal dansekonkurranse, "Skal vi danse" på TV2! Thereses oppskrift var en flott blanding av fast og tydelig ledelse og positive tilbakemeldinger."

Eirik Newth - Astrofysiker

"Når noen elsker det de holder på med ja så gjør det noe med de menneskene som er involvert.
Fra første sekund var jeg svøpt inn i dansens verden. En verden som fikk meg til å svette, slite og sist men ikke minst, jeg fikk bygget min ytre og indre fasade.
For den motivasjonen Therese gir er ikke bare motivasjon til dans men også til det mentale. Hun er en fantastisk partner på parketten og som hjalp meg til en solid tredje plass i TV2s Skal vi danse."

Mikkel Gaup - Skuespiller

" Therese er en enormt motiverende og dyktig trener. Jeg hadde noen fantastiske uker sammen med henne, 
og resultatene snakker for seg selv: Enhver som klarer å dra meg til en 4. plass i Skal Vi Danse på TV2, må ha noe ekstraordinært ved seg!

Får dere sjansen til å trene med Therese, er det bare å stålsette seg, om hun er like tøff med dere som med meg"

Finn Christian Jagge - Alpinist

" Jeg trodde jeg hadde sett og prøvd de fleste dører for å finne veien mot mitt mål, men nei det var faktisk en dør til som var min mulighet. Med responsen jeg fikk fra noen av mine nærmeste arbeidskollegaer, ser jeg at det kan være en start mot en mer strukturert arbeidshverdag som ikke føles som en tvangstrøye. Noen mener at en millimeter kan være nok, for meg var en halvtime coaching med Therese en god start mot noe som jeg har oppfattet som "umulig" i lang tid. Den gyldne halvtime? "

Arild Hammeren, Leder.

" Jeg har hatt Therese både som trener i sportsdans og en mentor for min egen trenerutdanning i mange år og maken til motivator og person skal man lete lenge etter. 
Therese har en evne til å si de rette tingene til rett tid og får det beste ut av alle. At hun i tillegg alltid er blid og positiv, er heller ingen ulempe. 
Jeg kjenner svært få, om noen, som er så pedagogisk dyktige både med barn og voksne. "

Ole-Kristian Eggen

" Therese var min hovedtrener i Latin fra jeg var 7 til 16 år. Hun har alltid hatt en positiv innflytelse på min dansekarriere. Det jeg har satt størst pris på med Therese er hvor oppmuntrende, engasjerende og blid hun alltid har vært på treninger og konkurranser. Hun er en av de trenerne som jobber med lidenskap og som alltid har gitt av seg selv, derfor vet jeg at hun er godt likt av alle. "

Maria Lie Ramella, 19, landslagsutøver.

" Therese var min trener/coach gjennom hele min dansekarriere. Over mange år jobbet Therese med å utvikle meg til å bli en god danser, men også til å bli et godt menneske. Itillegg til å videreføre sin dyktige kunnskap innen dans lærte hun meg å ha et sunt forhold til mat og godt selvbilde i en idrett der fokus på kropp er stort.
Jeg vil anbefale Therese som coach, hun går virkelig inn for jobben sin, og gir alt av seg selv! "

Gunilla Elise Meyer Thorud, tidligere eliteutøver.

Bakgrunn som coach
 
  • Vært trener og coach for elite utøvere
  • Er målbevisst og jobbet strukturert som toppidrettsutøver og representert Norge gjennom landslaget i mange år.
  • Coach og trener i Skal vi danse for 7 menn med ulik bakgrunn, som på svært kort tid måtte prestere innen et ukjent felt, under ekstremt høyt press på TV2 dirkte for ca 700 000 seere.
  • Coachet ledere som har deltatt på lederprogrammet «Lederen som coach» i regi av Leading Edge
  • Kurs og foredragsholder innen selvledelse
  • Har selv egen coach og har tidligere blitt coachet av Team Tony Robbins hver 14 dag i ett helt år. 
DIN-COACH4-2